Jouw partner in veiligheidsschoenen

"""

Allshoes is een multi-brand store met kwalitatieve werkschoenen van de beste A-merken. Wij zijn marktleider in de Benelux en bieden een compleet en modern assortiment. Met onze eigen merken zoals Redbrick, Reebok Work en Grisport. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen wij je adviseren wat de juiste schoen is voor iedere functie.

Allshoes is onderdeel van Bunzl, een belangrijke speler in diverse sectoren, met een gezonde beursnotering en 19.000 medewerkers wereldwijd. Hierdoor kunnen wij niet alleen veiligheidsschoenen leveren, maar ook jouw andere PBM-behoeften vervullen – zowel in de Benelux als daarbuiten!

Neem contact op

Koploper duurzaamheid en innovatie

Wij zijn koploper op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Ons streven is om in 2025 een circulair assortiment te hebben. Dat doen wij door schoenen na gebruik in te zamelen en te ontmantelen met de Circular Footwear Alliance.

Ook werken wij aan circulaire schoenen: veiligheidsschoenen waarbij minimaal 50% van het gewicht van de schoen uit gerecyclede materialen bestaat. Wij maken onze productie steeds transparanter, en het merendeel van onze schoenen wordt al in Europa geproduceerd!

Breed assortiment voor vrijwel alle segmenten

Allshoes heeft een breed assortiment dat vrijwel alle segmenten bedient. De collectie veiligheidsschoenen biedt verschillende merken, maten (tot maat 51!) en veiligheidsnormen. Zo helpen wij je aan de juiste schoenen die passen bij de specifieke behoeften van jouw medewerkers. Of je nu zoekt naar sportieve veiligheidsschoenen van Reebok Work, robuuste schoenen van Grisport of trendy Redbrick safety sneakers, Allshoes heeft een oplossing voor elke organisatie.

Wat Allshoes voor jou kan betekenen

Is jouw bedrijf actief in de bouw, industrie of logistiek? Dan weten wij als geen ander waar jouw medewerkers behoefte aan hebben als het gaat om veiligheidsschoenen. Ook kunnen wij als jouw strategische partner je helpen met het opzetten van je veiligheidsbeleid, zodat jij je kunt focussen op datgene waar je goed in bent. Lopen jouw medewerkers binnenkort ook op een veiligheidsschoen die écht bij ze past? We helpen jou daar graag mee!

Neem contact op