Over Allshoes

Allshoes Safety Footwear

Allshoes is specialist op het gebied van veiligheidsschoenen. Stijl is zeer bepalend voor het imago en de uitstraling van al onze producten en merken. We blijven voortdurend vernieuwen, op het gebied van stijl maar zeker ook op het gebied van technologie. We hebben het lef gehad om in een conventionele markt revolutionaire veiligheidsschoenen te introduceren. Als ondernemende datagedreven marketing- en salesorganisatie, bedienen we zowel de B2C als B2B markt.

Where protection meets Style

Allshoes Safety Footwear is front-runner in moderne veiligheidsschoenen. Onze succesvolle A-merken, zoals Grisport en Redbrick, worden door ons bedacht en onderscheidend in de markt gezet. Schoenen waarbij veiligheid en de laatste trends uit de mode- en sportwereld hand in hand gaan. Op onze schoenen kun je laten zien wie je bent. Allshoes, Where Protection meets Style.

Onze waarden

Om succesvol met onze partners te kunnen samenwerken, hebben we samen met ons team een drietal waarden benoemd waar we ons op willen onderscheiden.

Bij Allshoes runnen we onze onderneming als team. We houden van korte lijnen, snel schakelen en op die manier samen de beste service verlenen. Elke afdeling is hierin belangrijk. Samen staan we sterk in onze schoenen.

De groei van Allshoes is voornamelijk gerealiseerd doordat durf hoog in ons vaandel staat. We kiezen ons eigen pad. Soms zien we iets nieuws mislukken, maar dat liever dan een gemiddeld resultaat. Of het kopiëren van een reeds bestaand idee. We spelen om te winnen en niet om geen tegendoelpunten te incasseren.

Bij Allshoes stappen we altijd door. Deze volharding kenmerkt ons team. Natuurlijk vinden we het leuk om samen met onze klanten en partners nieuwe ideeën te verzinnen. Maar een idee zonder uitvoering, is en blijft slechts een leuk idee. Bij Allshoes zijn we daarom pas tevreden als nieuwe plannen tot uitvoering zijn gekomen en het voor iedereen wat oplevert.

Werken bij Allshoes

Allshoes heeft als eerste in een traditionele markt coole safety sneakers geïntroduceerd. Deze innovatiekracht en volharding kenmerkt ons team. We kiezen ons eigen pad als organisatie! We werken elke dag met een team van gedreven mensen waar ieder zijn eigen expertise en enthousiasme heeft om elkaar verder te helpen. We motiveren en inspireren elkaar en vinden het belangrijk dat iedereen met veel plezier bij ons werkt. De groei die we doormaken is namelijk niet mogelijk zonder een professioneel, ambitieus en hecht team.

We vinden het belangrijk mensen in ons team te hebben met een ondernemende mindset. Persoonlijke groei en ambitie hebben we ook hoog in het vaandel staan. Elke twee maanden organiseren we een workshop of cursus, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijk leiderschap. Dagelijks wordt er gezamenlijk geluncht en op vrijdag genieten we van een gezellige vrijdagmiddagborrel op ons dakterras. Elk jaar organiseren we daarnaast (sportieve) uitjes en activiteiten zoals Tour de Bunzl en doen we mee aan de Kika run.

Great Place To Work

Wij zijn uitgeroepen tot een Great Place To Work. Dit maakt werken bij Allshoes een unieke ervaring! Allshoes streeft er naar om het maximale uit haar medewerkers te halen door alle medewerkers vertrouwen en verantwoordelijkheden te geven.

Actuele vacatures

Bekijk alle vacatures van Allshoes Safety Footwear op de Werken Bij website van Bunzl, ons moederbedrijf. 

Contact

Ons kantoor is sinds juni 2020 gelokaliseerd in de Houthaven in Amsterdam. Ons magazijn is gevestigd aan de Barnsteenstraat 1a in Alkmaar.

We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur. Op vrijdag stoppen we om 15:45 uur. Buiten onze openingstijden kunt u het beste een email sturen. Dan nemen we de volgende werkdag contact met u op.

Koivistokade 80
1013 BB Amsterdam
The Netherlands
T: +31-(0)20-2250130 (algemeen)
T: +31-(0)20-2250132 (finance)
T: +31-(0)20-2250133 (inkoop)

E: info@allshoes.eu